Marţi Oct 23

Viziunea gradinitei

Grădiniţa Creştină “Eleazar” din Siret, cu program normal, funcţionează în cadrul fundaţiei creştine cu acelaşi nume şi îşi propune“ să formeze un caracter frumos la fiecare copil din grădiniţă, prin implementarea cunoştinţelor şi deprinderilor specific vârstei copilului, pentru ca acesta să devină mai apoi un creştin autentic, un cetăţean corect, moral şi cinstit, cu un scop înalt în viaţă, pentru a putea aduce cinste lui Dumnezeu, părinţilor şi comunităţii în care trăieşte.”

Fundaţia Creştină “Eleazar” a fost înfiinţată în anul 1997, la iniţiativa membrilor fondatori Ursache Petru şi Marianciuc Marcel.  Această fundaţie are drept scop promovarea unei concepţii creştine de viaţă care să se materializeze printr-o:

  • viaţă integrată şi relevantă în societate, într-un mod care să reflecte caracterul lui Dumnezeu şi să fie în acord cu valoarea dată de Dumnezeu omului;
  • activitate de caritate. Fundaţia nu are scop lucrativ, este neguvernamentală şi apolitică.

Grădiniţa Creştină „Eleazar” se află localizată în oraşul Siret, jud. Suceava, fiind situată pe str. 1 Mai, nr. 15,  în clădirea Bisericii Creştine după Evanghelie “Harul”.

  În anul şcolar 2011-2012, Grădiniţa Creştină “Eleazar” funcţionează cu două grupe, respectiv grupa mare-pregătitoare având ca şi educatoare pe Nicoleta Rişciuc şi grupa mijlocie, educatoare  fiind Ana-Maria Haureş.  Astfel că grădiniţa are  în total un număr de 30 de copii.

          În anul scolar 2012-2013, Grădiniţa Creştină “Eleazar” funcţionează cu două grupe, respectiv grupa mare având ca şi educatoare pe Nicoleta Rişciuc şi grupa mijlocie, educatoare  fiind Lavinia Burlică. Astfel că grădiniţa are  în total un număr de 21 de copii.

          În anul scolar 2013-2014, Grădiniţa Creştină “Eleazar” funcţionează cu două grupe, respectiv grupa mare având ca şi educatoare pe domnisoara Nicoleta Rişciuc şi grupa mijlocie, educatoare  fiind domnisoara Simona Apascaritei. Astfel că grădiniţa are  în total un număr de 25 de copii.


Persoanele angajate, cadrele didactice şi personalul auxiliar consideră că „activitatea de la grădiniţă nu este doar o profesie, ci o slujire pentru Dumnezeu.”

„O instituţie urcă sau coboară, în funcţie de cei ce o slujesc!” - anonim

Biserica Harul Siret